LEvering & retournering

Alle Desii Sports producten kunnen online besteld worden. Heb je wat meer advies nodig? Ga dan naar één van de Desii verkooppunten. Heb je wel online een keuze kunnen maken? Plaats het product dan in het winkelmandje en doorloop het afrekenproces. We raden je aan om een account aan te maken. Hierdoor heb je altijd een overzicht van je bestellingen.

Desii Sports bedankt jou voor het bezoeken en shoppen in ons webwinkel. Wij wensen jou veel plezier met je aankoop. Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, neem dan contact met ons op. 

Bestellen / betalen

Desii Sports garandeert een veilige en snelle betaling. Alle prijzen zijn in EURO (€). Bij het plaatsen van een bestelling raden wij altijd aan een account aan te maken. Zo heb je een overzicht van je bestellingen en betalingen. Bij het afrekenproces kun je kiezen uit de onderstaande betaalmethoden.

Betaalmethoden

  • IDeal
  • Creditcard
  • Bank Trasfer
  • Paypal

Zodra de betaling bij Desii Sports binnen is, zullen wij zo snel mogelijk het producten verzenden. Bij een bankoverschrijving kan dit langer duren. Het duurt namelijk minimaal 1 werkdag voordat de betaling ontvangen is.

Retourneren

Is je bestelling niet zoals verwacht? Geen probleem, de bestelde goederen kunnen geretourneerd worden. Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. De producten moeten in originele staat retour worden gestuurd. Tevens moeten de producten in de originele verpakking terugkomen bij Desii Sports. Retourneren is op eigen kosten. Kosten van de bestelling worden binnen 30 dagen teruggeboekt op je rekening. De bestelde goederen kunnen opgestuurd worden naar:

Adres: Dinkelstraat 10
Postcode: 7555KN
Hengelo, Nederland

Garantie

Vertoont je product binnen de garantietermijn van twee maanden gebreken, neem dan contact  op met Desii Sports. Het product wordt dan beoordeeld. We streven ernaar zo snel mogelijk een oplossing te vinden.

Verzending

Momenteel hanteren wij een levertijd van 2 tot 4 dagen. Wij doen ons best om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De verzendkosten voor standaard leveringen zijn €4,95. Desii is niet verantwoordelijk voor vermissing, eventuele schade of het niet tijdig leveren van de bestelde goederen.